Image default
Amenajari Interioare

Decor de Craciun in stil traditional

In preajma sarbatorilor, ne concentram pe activitati precum impodobirea bradului, cumpararea cadourilor perfecte pentru cei dragi si pregatirea mancarurilor traditionale.

Pentru ca atmosfera de acasa sa fie una speciala, care sa ii impresioneze pe invitati, trebuie sa acorzi aceeasi importanta modului in care decorezi casa si masa de Craciun. Un decor reusit ii va cuceri si pe cei mai exigenti musafiri.

Daca iti doresti un ambient unitar si echilibrat, porneste de la stilul de amenajare al interiorului atunci cand decorezi casa si masa de Craciun. De exemplu, intr-o casa amenajata in stil rustic sau in care finisajele sunt realizate din materiale naturale (piatra, lemn), iar mobilierul este din lemn, cea mai buna optiune este crearea unui decor in stil traditional.

O masa de Craciun traditionala poate fi accesorizata cu textile realizate din materiale naturale (fata de masa si servete din bumbac sau in), in culorile clasice – rosu/alb, verde/alb sau rosu/verde.

Si inca un pont: inlocuieste decoratiunile artificiale cu cele simple, naturale, cum ar fi crengute, conuri de brad sau merisoare. Expune pe masa de dining boluri (care sa prezinte motive specifice de Craciun) umplute cu nuci si mere sau cu biscuiti de casa.

Articole similare

O mansarda urbana discreta

VELUX

Decorarea spatiilor mici

Simona Gheorghe

6 sfaturi pentru a utiliza oglinzile în baie

Alina Boicu

Lasă un comentariu