Image default
Amenajari Interioare

Decor de Craciun in stil danez

Trebuie sa recunoastem, atunci cand se apropie Craciunul devenim tot mai curiosi sa vedem ce decoratiuni se poarta, ce culori sunt in trend si cum isi decoreaza europenii casele. Iata un interior din Danemarca decorat de Craciun, care, cu siguranta, te va cuceri.

Modul de decora casa de Craciun difera de la o tara la alta. De exemplu, in SUA se foloseste mult rosu si verde, dar in Europa paleta de culori este mult mai larga, iar decorurile mult mai variate.

Proprietara acestei case din Danemarca, Tina, a mizat pe farmecul decoratiunilor naturale. Dupa cum se poate remarca si din imagini, incaperile sunt spatioase, luminoase si aerisite, iar amenajarea este realizata in stil minimalist. Proprietara a vrut sa pastreze linia simpla si aerisita a amenajarii, prin urmare, nu a exagerat cu utilizarea culorilor si decoratiunilor de Craciun.

Bradul a fost amplasat langa semineu si cosul cu lemne, impreuna compunand in cadru natural de poveste. Atat in living, cat si in dining si bucatarie sunt prezente decoratiuni specifice de Craciun, reduse ca numar, dar de efect. Cele mai multe dintre ele sunt naturale: conuri de brad, crengi de brad (puse pe fiecare servetel de pe masa din dining) si globuri,  „imbracate” in pene.

In decor a fost introdusa si o culoare de accent – movul, care se regaseste discret la pernutele decorative, suporturile pentru lumanari si ambalajul cutiilor de cadouri.

Desigur, acest decor de Craciun nu este unul pompos, dar farmecul sau vine tocmai din simplitatea si gratia decoratiunilor naturale si culorilor combinate armonios.

Articole similare

Fecioara 24 – 30 noiembrie

RL online

Apartament amenajat modern in tonuri puternice

Olivia Vereha

Te-ai plictisit de felul in care arata locuinta ta?

RL online

Lasă un comentariu