Image default
Amenajari Interioare

Decor de Craciun in stil clasic

Aceasta locuinta calda si luminoasa, situata in apropiere de Madrid, cucereste prin decorul clasic si multitudinea de decoratiuni care insufletesc atmosfera.

Desigur, cine va privi aceasta amenajare va considera ca dureaza o eternitate pana se obtine una similara. Daca iti doresti un decor clasic, nu este necesar sa reproduci intocmai amenajarea din imagini, ci doar sa te inspiri.

Finisajele albe si in nuante naturale asigura fundalul perfect pentru elementele de decor. Accesoriile si obiectele decorative, alese in cele doua culori clasice – rosu si verde, creeaza un un contrast placut cu mobilierul alb.

Pernutele, pledurile si, in general, textilele, sunt o modalitate sigura de a crea atmosfera specifica de sarbatori, mai ales daca acestea prezinta motive de Craciun sau sunt alese in cele doua culori clasice. Avantajul este ca astfel de achizitii nu necesita un buget mare, iar efectul decorativ este uimitor. Multe dintre decoratiunile prezente in acest interior sunt de tip hand-made, deci reprezinta o alta modalitate economica de e a decora casa.

In acest caz, s-au utilizat si multe decoratiuni naturale: crengute si conuri de brad, stelute si inimioare din lemn, merisoare etc. De exemplu, conurile de brad sunt prezente peste tot in decor: in ghirlande, coronite, la decoratiunile pentru balustrada, ca decoratiuni pentru brad. Alte elemente care completeaza decorul si ii sporeste farmecul sunt cadourile ambalate ingenios si pozitionate stragetic. 

Articole similare

Denim: cum il folosim in designul interior

casamea.ro

Rezerva-ti cele mai bune locuri din casa!

RL online

Dormitor in stil clasic

Laura Ilica

Lasă un comentariu