Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor de Crăciun în roşu şi verde

Roşul şi verdele sunt o combinaţie clasică de culori, pe care o întâlnim la tot pasul în perioada sărbătorilor de iarnă.

Magazinele de home & deco abundă în accesorii şi decoraţiuni în această combinaţie tradiţională – roşu şi verde. Având în vedere că sunt culori puternice, trebuie folosite cu moderaţie, chiar şi atunci când decorezi casa sau bradul.

Dacă fundalul (finisajele) este în culori neutre, atunci poţi alege accesorii în cele două culori. În caz contrar, se va obţine o ambianţă obositoare, datorită amestecului de culori puternice.

De asemenea, dacă ai multe elemente decorative roşii şi verzi, este indicat să temperezi decorul cu o altă culoare de accent (sau o combinaţie de non culori, cum ar fi alb şi negru):

Albul si tonurile deschise (gri, bej deschis, nuante naturale ale lemnului) pastrate la finisaje si mobilier au avantajul ca vor permite decorari ulterioare.

Rosul poate fi utilizat pe un perete, ca accent şi/sau la textile (paturi, pleduri, covorase, pernute decorative, perdele, obiecte de decor etc.), iar verdele la elementele naturale ale decorului (brad, coronite, aranjamente si decoratiuni).

Majoritatea decoraţiunilor pentru casă/brad roşii şi verzi conţin şi detalii în alte culori sau albe:

Articole similare

O baie de serviciu practica

Ana-Maria Oancea

Apartament decorat dupa regulile Feng Shui

Elena Virlan

Naturalete si eleganta pentru camera ta

casamea.ro

Lasă un comentariu