Image default
Amenajari Interioare

Decor de Craciun fermecator intr-o casa din lemn

Poate ca nicaieri nu se imprima mai bine atmosfera de sarbatoare ca intr-o casuta din lemn. In acest caz, materialele naturale se imbina perfect cu decoratiunile si motivele traditionale, rezultand un ambient cald si prietenos.

Inainte sa ne contraziceti, priviti cu atentie imaginile. Decorul incanta ochii prin materialele rustice care ofera caldura ambientului. Finisajele din lemn si suprafetele acoperite cu piatra (semineu) amintesc de locuintele traditionale din mediul rural si de simplitatea vietii de acolo.

Citeste si: Decor de Craciun in stil traditional

Atmosfera de sarbatoare este creata cu ajutorul obiectelor specifice sarbatorilor de iarna, dar si culorilor. Rosul si verdele este introdus sub diverse forme in fiecare incapere. De exemplu, in living se gaseste la brad si decoratiunile pentru brad, la textile (paturi, pernute etc.) si corpuri de iluminat.

In dormitor si bucatarie aceste doua culori simbolice sunt prezente indeosebi la textile si crengile de brad. De altfel, rosul si verdele reprezinta o combinatie traditionala, prezenta aproape mereu in interioarele de inspiratie rustica.

Citeste si: Decor de Craciun in stil clasic

Daca va doriti un decor de Craciun simplu, natural si homey, puteti sa va inspirati din aceasta amenajare. Nu are nimic extravagant, insa farmecul vine tocmai din simplitate, naturalete si sentimentul reconfortant de acasa pe care acest interior il ofera.

Articole similare

3 trucuri simple de design interior care îți vor face locuința unică

comunicat de presa

5 moduri prin care îți faci viața mai simplă prin automatizarea casei

comunicat de presa

Ce trebuie sa stii inainte sa transformi podul casei in mansarda

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu