Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor contemporan intr-un apartament din Melbourne

Amenajarea acestui apartament cochet din Melbourne, Australia, s-a bazat pe incredere si o buna comunicare intre designeri si clienti.

Initial, proprietarii locuintei, Eddie Kaul si Richa Pant, au avut alte idei de amenajare a interiorului. Dar, apeland la o echipa de designeri renumita in Melbourne, si-au schimbat treptat viziunea asupra spatiului. De exemplu, intentia initiala a celor doi tineri era aceea de a realiza un decor de inspiratie indiana, care sa includa multe culori vibrante. Eddie si Richa sunt de origine indiana, prin urmare, era de asteptat sa-si doreasca elemente indiene in casa lor.

Apartamentul a fost proiectat de firma de arhitectura Woods Bagot, iar lucrarile de amenajare au fost supervizate de designerul de interior Hecker Guthrie, care si-a pus amprenta asupra spatiului. Mobilierul de perete pentru depozitarea cartilor si obiectelor decorative din living, pandantivul si corpurile de iluminat sunt doar cateva dintre propunerile sale concretizate in decor si care ii ofera personalitate.

Eddie si Richa sunt incantati si multumiti de rezultatul final si de faptul ca au raspuns pozitiv provocarilor designerilor. In prezent, au un camin modern si elegant, care ii face fericiti.

 

Articole similare

Trendul in electronice si electrocasnice

RL online

Prima casa din Marea Britanie, construita integral din gunoaie!

Madalina Constantin

O casa de vacanta chic

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu