Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor contemporan cu accente urbane

Designerii Simona Bonea si Bogdan Apostoiu au amenajat apartamentul din imagini pentru un cuplu cu doi copii. Provocarea acestui proiect l-a constituit recompartimentarea locuintei astfel incat sa se obtina noi spatii functionale si reprezentative pentru fiecare membru al familiei.

Apartamentul se compune din 4 camere, are o suprafata de 90 de mp si este situat intr-un cartier central din Capitala. Reamenajarea completa a sa avut loc in 2013 si a durat cinci luni. Cu acest prilej, s-au realizat si cateva modificari structurale, imediat dupa primirea autorizatiilor.

Punctul de plecare l-a constituit recompartimentarea interiorului astfel incat sa se obtina: living si dining spatioase, bucatarie deschisa cu bar, dormitor matrimonial, doua camere pentru copii si doua bai.

Decorul este realizat in stil contemporan, cu accente urbane. La nivelul finisajelor, s-a ales parchet din lemn pentru pardoseala (Natural Wood Floor), vopsea decorativa ardezia (Decora House) pentru pereti si carmaida aparenta prelucrata manual (peretele din zona de dining).

Mobilierul a fost realizat pe comanda la firma designerilor (Avantgardesign), din PAL si MDF, cu exceptia meselor si blatului de bar, care sunt din lemn masiv. Cromatica este temperata, insa in fiecare incapere s-au introdus si culori de accent. De exemplu, in zona de zi, culorile de accent sunt turcoazul si violetul.

Material realizat cu sprijinul designerilor Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, tel.: 0722-632.000, 0731-770.950, www.avantgardesign.ro

Articole similare

Scaune transparente pentru dining-uri moderne

Catalina Coca

Cum să introduci tema nautică în amenajarea băii

Elena Virlan

Decor de Craciun fermecator intr-o casa din lemn

Elena Virlan

Lasă un comentariu