Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Decor 100% de iarna

Intr-un decor hibernal isi dau intalnire culorile reci, finisajele lucioase, piesele de mobilier moderne, in linii drepte… De fapt, sunt multe elemente-cheie care, impreuna, compun un cadru 100% hibernal. In randurile urmatoare iti oferim cateva sugestii despre cum poti crea si tu o astfel de amenajare.

Culori putine, efecte garantate

Chiar daca iti plac culorile puternice, de aceasta data, fii zgarcita cu ele. De pilda, in cazul in care peretii sunt albi, mizeaza pe griuri si grejuri la nivelul mobilierului, iar efectul va fi garantat. Piesele de mobilier moderne, in linii drepte, care ofera o nota usor sobra decorului, pot pune bazele unui decor hibernal. De exemplu, o canapea si doua fotolii gri reprezinta o alegere potrivita in scopul urmarit de tine. Pentru a nu „exploata” prea mult aceste culori, poti introduce in schema de amenajare obiecte in tonuri de alb, cum ar fi o masuta alba, cu finisaj lucios sau din sticla, si, de asemenea, poti insera mici decoratiuni in tonuri vibrante, gen mov sau verde oliv. O alta varianta ar fi sa amenajezi spatiul cu elemente (covor, mese, scaune) in diverse tonuri de alb, la care sa adaugi cateva pete de culoare. Ideal ar fi sa mizezi pe texturi precum sticla sau MDF-ul cu finisaj lucios.

Un decor hibernal se poate completa foarte bine cu obiecte din sticla colorata sau metal. Acestea pot fi mici decoratiuni, vaze, suporturi pentru lumanari etc. Bine-venite vor fi si piesele cu finisaj lucios, argintii.

 

Articole similare

O casa complet neregulata: ce faci cand ai un spatiu atipic?

Olivia Vereha

8 super produse din cupru pentru casa ta

casamea.ro

90 mp redesenati

Oana Voicu

Lasă un comentariu