Image default
Legislatie Solutii Constructive

De ce-si doresc studentii sa locuiasca in afara campusurilor universitare?

In ultimii ani studentii si-au facut un obicei in a-si rezerva chiriile din timp, chiar cu riscul de a plati in plus pentru lunile de vara. Astfel toamna, in plin sezon al inchirierilor de locuinte, acestia pot dormi linistiti.

Desi conditiile din caminele studentesti se imbunatatesc in fiecare an si preturile sunt mult sub cele de pe piata chiriilor, tot mai multi studenti prefera sa locuiasca in afara campusurilor universitare.

1. Confortul sporit. Trebuie sa recunoastem ca este altceva sa locuiesti singur sau, macar, sa ai camera ta. Numai tu ai acces la lucrurile tale, numai tu esti responsabil de curatenia sau de dezordinea in care locuiesti.

2. Siguranta. Nu putine au fost cazurile in care camerele de camin au fost “verificate” de binevoitori.

3. Libertatea. Atunci cand locuiesti intr-un bloc sau la casa, accesul in si din cladire se face la orice ora, fara acordul colegilor de camera sau a paznicului de la intrare.

4. Linistea. Studentia este o perioada de care unii se bucura iar altii abuzeaza. Nu trebuie sa fii obligat sa participi indirect la toate petrecerile din camin, sa asculti muzica si tot felul de zgomote atunci cand vrei sa dormi sau sa citesti.

5. Zona. Poti sa alegi sa locuiesti in orice zona a orasului in functie de bugetul de care dispui si in functie de activitatile tale zilnice. Nu trebuie sa stai langa facultate doar pentru a fi mai aproape de salile de cursuri.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirier si vanzari apartamente, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Articole similare

Cum alegem usile de garaj?

Anca Ghiorghiu

VILA DE VANZARE LA CAMPINA

RL online

Energia solara, o energie nepoluanta

Elena Virlan

Lasă un comentariu