Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

De ce sa optam pentru cosul de fum de siguranta?

Alegerea unui astfel de sistem ofera posibilitatea conectarii unei surse de incalzire pe combustibil solid atunci cand situatia o solicita, oferindu-va confortul unui camin calduros si siguranta de care familia dumneavoastra are nevoie.

Pana nu demult, ninsorile abundente au avut un efect devastator asupra mai multor judete din tara lasand numerosi locuitori fara energie electrica si fara caldura atat de necesara in sezonul hibernal. Mai mult, livrarile de gaze naturale au fost limitate, fapt ce a condus la disconfort termic pentru tot mai multi romani.

Pentru prevenirea unor situatii de acest fel specialistii Schiedel recomanda montarea cosurilor de fum de siguranta. 

Care sunt avantajele instalarii unui cos de fum de siguranta?

Existenta unui cos de fum de siguranta confera proprietarilor de case sentimentul de liniste, confort si independenta, indiferent de conditiile meteo, de instabilitatile politice sau de fluctuatiile pietelor de combustibili gazosi, facand posibila incalzirea a cel putin unei incaperi din casa.

Dezvoltarea sectorului constructiilor si conceperea unor materiale de constructii eficiente si fiabile, ofera viitorilor proprietari de locuinte posibilitatea de a alege solutii care, ulterior, sa le confere o ambianta de inalta calitate, care garanteaza bunastarea si, in acelasi timp, minimizeaza costurile si consumul de resurse.

Prevederea unui cos de fum de siguranta inca din faza de planificare si constructie a cladirilor familiale scuteste de cheltuieli neprevazute, de deranj si dezordine ulterioara, dar si de eventuale probleme de sanatate cauzate de intreruperea incalzirii locuintei.

Schiedel – Sisteme de cosuri, prin experienta globala de peste 60 de ani si locala de 15 ani in domeniul evacuarii fumului si gazelor de ardere, recomanda viitorilor proprietari de locuinte sa opteze pentru sisteme profesionale de cosuri de fum, investind astfel, pe termen lung, in confortul si siguranta familiilor lor.

Paleta de produse Schiedel contine sisteme de cosuri de fum ceramice si din otel inoxidabil, pretabile pentru toate sursele de caldura, indiferent de combustibilul utilizat.

Articole similare

Prima Casa: Pasii necesari construirii

revista Planul Casei Mele

Apartamente vanzare cu rata la dezvoltator

RL online

Realizarea unui foisor repede si ieftin

RL online

Lasă un comentariu