Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

De ce ati construi o magazie pentru scule?

Doua variante

Ganditi-va ca aveti doar doua variante: fie magazie, fie un garaj supradimensionat, in care sa depozitati, laolalta cu limuzina, si toate sculele de gradinarit.

Cum, de cele mai multe ori, garajul face parte integranta din casa, construirea acestuia este categoric mult mai scumpa decat construirea unei magazii in curte.

 In plus, garajul este de cele mai multe ori incalzit. Prin urmare, cu cat este mai mare, cu atat va va costa mai mult incalzirea lui.

Si mai este ceva: nu v-ar placea prea mult sa depozitati roaba si grebla langa autovehicul. Nu-i prea placut sa amesteci merele cu perele.

Locul cel mai potrivit

Trebuie sa va ganditi foarte bine la acest lucru, inainte de a va apuca de treaba.

 In primul rand, nu trebuie sa afectati in niciun fel estetica gradinii. Prin urmare, bine ar fi sa alegeti un loc ceva mai retras, poate chiar in preajma unui gard. Daca veti construi (sau amplasa, in cazul in care ati cumparat-o de-a gata) magazia inainte de a amenaja gradina, rezulta limpede ca trebuie sa stiti cat mai bine in ce fel va arata gradina dvs la maturitate, ca sa stiti si unde trebuie pozitionata magazia.

Un alt lucru la care trebuie sa va ganditi este daca nu cumva veti dori sa-i atribuiti magaziei si alte destinatii. De pilda, poate ca veti construi si un barbecue alaturi, iar in magazie ati putea depozita lemne.

Sau- un lucru pe care chiar l-am intalnit- vreti sa montati panouri solare, iar pozitionarea acoperisului casei nu este adecvata. In acest caz puteti amplasa panourile pe acoperisul magaziei, insa puteti face acest lucru numai daca orientati avantajos magazia, fata de soare.

Articole similare

Proiect de casa 12062012

RL online

Parter + 1E 06102010

RL online

Cum se intretin usile de garaj?

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu