Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Dale din beton

De obicei nu imita piatra naturala; confera suprafetei placate o infatisare specifica, cu un aspect propriu. De multe ori se folosesc pentru placarea suprafetelor din spatiile publice si chiar si in partea istorica a oraselor sau in zonele urbane cu monumente. Creeaza un ambient de inalt nivel

si realizeaza si o divizare placuta a suprafetei.

Piatra cubica de pavaj industrial se poate folosi eficient in cazul parcarilor care trebuie sa reziste la solicitari mari, de exemplu in zona supermarketurilor sau in zona depozitelor.

Elementele cu forme speciale se leaga intre ele prin forma si astfel suprafata va rezista si la solicitarile produse de automobile.

Se pot completa cu elementele prefabricate de acostament, gata fabricate, asemanatoare pietrei cubice de pavaj industrial.

Un tip special de pavaj de beton este elementul de pavaj cu goluri pentru gazon, ceea ce face posibila realizarea unei suprafete verzi si in parcari. Alt avantaj al elementului de pavaj cu goluri este si evacuarea eficienta a apelor de la ploi, datorita acestuia apa de ploaie se poate infiltra in straturile inferioare ale suprafetelor parcarilor.

Articolul a fost scris pe baza cartii Betonarea cu mijloace propriipublicata de Editura Casa.24136-betonarea.jpg

B-dul Decebal nr. 2, bl. C53 ap. 12 Oradea, Romania
Tel: + 40 359 464 363
Fax: + 40 359 800 941
e-mail: [email protected]
www.edituracasa.ro

Articole similare

Tigla ceramica

Anca Ghiorghiu

Cum alegem chitul si adezevii?

Elena Virlan

Corectarea unor gafe de proiectare si executie

Dan Mazilu

Lasă un comentariu