Image default
LifeStyle Retete

Cuscus cu legume

Preparare:

Cuscusul se pune intr-un castron mai mare, se toarna apa clocotita treptat, cate putin, max. 100 ml in total, pana cand se umfla, si apoi se acopera cu folie de aluminiu si se lasa maxim 10 minute. Nu trebuie sa stea mai mult de 10 minute in apa pentru ca devine cleios (boabele de cuscus trebuie sa ramana tari). Dupa ce a stat cu folie, se desfac boabele, amestecand cu o lingura.

Se curata legumele. Rosiile si castravetele se curata de seminte si se taie cubulete mici.

Legumele se amesteca cu cuscusul, se adauga uleiul de masline, sarea, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt si se pune la rece. Se serveste dupa o ora.

Articole similare

Gabriela Draghici, preaplinul sufletului de artist

Mariela Vanu

„Reteta preferata”: oua rosii, traditionale

casamea.ro

Masa tradiţională de Crăciun în Europa

casamea.ro

Lasă un comentariu