Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

O gradina fermecatoare ce ascunde multe surprize

Daca doriti sa va transformati curtea intr-un spatiu de distractie si relaxare, va puteti inspira din decorul acestei gradini. Curtea este adorabila prin amenajarea jucausa si inspira acel sentiment placut de spatiu homey.

Gradina apartine unei familii cu copii din Madrid. Se pare ca proprietarii sunt inzestrati cu un simt estetic puternic deoarece au reusit sa creeze in spatiul verde din jurul casei o adevarata oaza de relaxare.

Citeste si: Amenajarea gradinii: 8 idei unice

Curtea nu este foarte mare, dar suficient de spatioasa incat sa permita crearea unor puncte de interes: loc de luat masa, spatiu de relaxare, spatiu de joaca si o mini gradina. Copacii inalti care imprejmuiesc curtea ofera nu doar frumusete locului, ci si intimitate.

Zona de dining este de-a dreptul captivanta. Pe pardoseala gri din piatra a fost amplasata o masa lunga din lemn, decorata cu o fata de masa roz-alb si inconjurata de scaune simpatice din lemn.

Citeste si: Accente roz in curtea interioara: 10 idei de amenajare

Este interesanta copertina luminoasa si vesela, inscriptionata cu cifre identice cu ale scaunelor. De altfel, cifrele se regasesc si in alte zone, cum ar fi pe unul din peretii exteriori, fiind utilizate ca un laitmotiv care sa ofere coeziune amenajarii.

La o privire mai atenta, se poate remarca atentia deosebita care a fost acordata detaliilor. Etichetele cu denumiri de pe pahare, recipientele simpatice (cum ar fi cel albastru, pe care scrie popcorn), sticlele vintage – toate in culori vibrante si luminoase – compun impreuna un decor feeric.

Citeste si: Idei de amenajare a gradinii

Din aceasta curte minunata nu putea lipsi hamacul. Creat cu ajutorul a doi copaci frumos pictati, hamacul alb reprezinta un adorabil loc de relaxare. Culorile si modelele de pe copaci ofera o nota ludica acestei curti minunate.

Banca vopsita in albastru puternic si casuta pentru pasari reprezinta alte elemente care dau farmec curtii Este placut si decorul capricios din jurul hamacului, creat si cu ajutorul felinarelor. Florile si zidul vopsit in roz radiant arata foarte bine impreuna.

Citeste si: Cum organizati corect curtea – partea I

Gradina este delimitata de restul curtii cu ajutorul unui gard din lemn, care pune si mai bine in evidenta plantele verzi. Toate legumele sunt etichetate, ceea ce le face mai usor de gasit si recunoscut.

Citeste si: Cum organizati corect curtea – partea a II-a 

Pe scurt: o curte cu decor jucaus si plin de personalitate. Adorabil.

 

Articole similare

Sfaturi pentru alegerea si plantarea bulbilor

Catalina Coca

Spathiphylum iti curata aerul

Dan Mazilu

Uneltele de taiat de la GARDENA

Gardena

Lasă un comentariu