Image default
LifeStyle

Curatenie profesionala la tine acasa

Gratie masinilor de spalat performante, dotate cu programe speciale, poti curata chiar si accesorii din materiale mai delicate.

Dar ce faci cu tapiteriile si covoarele care nu pot fi indesate intr-o masina de spalat? Sau, si mai grav, cum procedezi cu canapeaua, care nu poate fi transportata la o spalatorie rapida? In cazul suprafetelor dificil de curatat, poti apela la firme de curatenie specializate, care vin la tine acasa.

Acestea dispun de aparate si solutii de curatare performante, cu ajutorul carora totul devine foarte simplu, insa si costurile se simt, cel putin in timp, daca apelezi constant la serviciile lor.

Citeste si: Cateva reguli de intretinere a covoarelor

Atunci cand te confrunti cu pete dificile sau cand vrei sa faci curatenie generala, mai poti lua in calcul varianta de a duce covoarele si mochetele la o spalatorie specializata.

De asemenea, poti achizitiona un aspirator cu apa, cu ajutorul caruia le poti spala atunci cand este necesar. Daca nu vrei sa investesti in ”tehnologie”, atunci poti recurge la clasica perie de covor, pe care sa o asociezi cu un produs special de curatat covoare, de exemplu cu un sampon ce nu necesita clatire, ci doar o aspirare ulterioara.

Citeste si: Cum se curata canapelele din material textil

Pentru tapiterii exista substante speciale, sprayuri uscate sau cu spuma, pe care le poti cumpara din aproape orice supermarket.

Articole similare

În Sun Plaza, SuperEroii reciclării luptă pentru o lume mai curată!

comunicat de presa

Perna cu puf de gasca – rasfat absolut

Catalina Coca

Ce au in comun cristalul alb si hota de bucatarie?

Franke

Lasă un comentariu