Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Cupele Cat pentru nivelare şi şanţuri lucrează perfect cu rotoarele basculante Cat

Cat a pregătit o nouă linie de cupe pentru nivelare (controlul adâncimii şi al pantei la excavare) şi săpat şanţuri, disponibilă pentru modelele de excavatoare pe şenile Cat 311 – 323, precum şi pentru excavatoarele M314F – M322F.

Noile cupe, ce pot fi folosite în ambele configuraţii de prindere, fie cu bolţ (pin-on), fie cu sistem de cuplă rapidă, sunt special proiectate pentru a fi folosite împreună cu rotoare basculante Cat, pentru o excavare eficientă şi productivă.

Noile cupe sunt concepute în principal pentru a fi utilizate cu sisteme de rotoare basculante cu interfeţe S, CW şi CWs, pentru o potrivire perfectă şi performanță. Pe lângă aceasta, cupele pot fi folosite şi pe utilaje cu sisteme de prindere standard cu bolţ S, CW şi CWs cu cuplă rapidă. Cupele prezintă, de asemenea, unghiuri optime de descărcare şi basculare, pentru un control suplimentar al materialului, dar şi o bună poziţionare atunci când sapă în vecinătatea unor pereţi verticali. Cupele tip S, CW şi CWs sunt fabricate din oţel de înaltă calitate şi au un grad ridicat de rezistenţă la abraziune în zonele critice de mare uzură.

Cupe de nivelare

Aceste cupe sunt destinate aplicaţiilor precise de nivelare şi pentru excavarea în soluri semicompactate, având o lamă lată şi o bază lungă, plată. Designul conic al părţii din spate al cupei îi permite să lucreze bine în combinaţie cu un rotor basculant, atunci când sapă în apropierea pereţilor sau stâlpilor.

Cupe pentru şanţuri

Acestea au un profil îngust, special pentru excavarea de şanţuri, rigole şi canale de drenaj în terenuri semicompactate. Cupele au o lamă de tăiere extinsă şi o bază dreaptă, fină, ce permite excavarea sub sau în preajma unor conducte sau cabluri, pentru a obţine o săpătură netedă pe fundul şanţului.

Rotoare basculante Cat

Acestea permit rotirea sistemului la 360 grade şi înclinarea la 40 grade în ambele părţi, reducând semnificativ nevoia de repoziţionare a utilajului pentru a lucra în anumite zone. De asemenea, rotorul permite manevrarea cupei în jurul altor obstacole, precum şi de-a lungul marginilor şanţurilor sau în jurul instalaţiilor de infrastructură.

Sursa: www.mequipment.ro

Articole similare

Casa in stil mediteraneean, cu buget redus

revista Planul Casei Mele

OmbraPlus – sisteme de obloane pentru protectie solara: umbra, izolare, eleganta

casamea.ro

Kit-uri de control Trimble Ready instalate din fabrică pe excavatoarele Hyundai

casamea.ro

Lasă un comentariu