Image default
LifeStyle

Cumparaturi mai accesibile, prin platile in rate oferite de Alpha Bank

Astfel, posesorii cardurilor de credit in lei: AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit si co-brandul Cosmote MasterCard Credit, emise de banca, au acum posibilitatea sa plateasca in rate, fara dobanda pentru produsele/serviciile achizitionate in reteaua comerciantilor afiliati.

Optiunea de plata in rate este oferita in mod gratuit tuturor clientilor (persoane fizice) care detin unul dintre cardurile de credit in lei emise de banca. Aceasta optiune poate fi activata automat la punctul de vanzare, in momentul efectuarii tranzactiei. De asemenea, clientul poate decide pe loc numarul de rate pe care doreste sa le achite, in functie de oferta fiecarui comerciant. Nu este nevoie de o notificare prealabila a bancii sau de semnarea vreunui document.

In baza numarului de rate ales, care apare tiparit pe chitanta POS, valoarea tranzactiei este impartita in rate lunare egale. Fiecare rata apare pe extrasul lunar de card, iar banca nu va calcula dobanda daca detinatorul ramburseaza integral suma data scadentei.

Prin extrasul de card clientii vor avea posibilitatea sa urmareasca atat numarul de rate ramase de plata, cat si suma disponibila pe card, pentru o mai buna planificare a cheltuielilor viitoare si a fondurilor disponibile.

Ceea ce face ca serviciul de plata in rate cu cardul de credit, oferit de Alpha Bank, sa se diferentieze de altele este flexibilitatea platformei pe care este construit. Aceasta reprezinta un avantaj atat pentru client, cat si pentru comerciant.

Clientii au acces la o gama vasta de produse si servicii: de la articole vestimentare la materiale de constructie, piese de mobilier si decoratiuni, si chiar pana la achitarea notei de plata intr-un restaurant.

Astazi, posesorii cardurilor Alpha Bank pot face cumparaturi de la peste 40 de comercianti din diferite domenii, ceea ce inseamna ca pot folosi serviciul de plata in rate in peste 120 de locatii.

O veste si mai buna este ca numarul partenerilor afiliati este in continua crestere, pentru ca Alpha Bank doreste sa-si vada clientii multumiti si fericiti.

Articole similare

Rowenta First Class – bilet la clasa intai pentru hainele tale, in vacanta

casamea.ro

70% dintre europeni utilizeaza ciclul de spalare Bumbac si Sintetice

comunicat de presa

Saint-Gobain Rigips si Asociatia MaiMultVerde au plantat 5.000 de copaci in Parcul Natural Comana

casamea.ro

Lasă un comentariu