Image default
Legislatie Solutii Constructive

Cum stii care e cel mai potrivit cartier pentru tine?

Care este cel mai potrivit cartier pentru tine, cel de acum si cel de peste cativa ani? Acest “peste cativa ani” te ingrijoreaza cel mai mult, pentru ca nu ai inca raspunsurile finale pentru ceea ce va fi. Nici nu ai cum. Si pentru ca te gasesti intr-o situatie de impas, vom incerca sa te ajutam sa o depasesti.

Asadar, ia o foaie de hartie si un creion si sa ne apucam de scris:

1. Unde petreci cel mai mult timp? La serviciu muncind, la facultate invatand sau la biblioteca elaborand lucrarea de doctorat? Apoi vom analiza care cartiere iti ofera cea mai rapida legatura spre acestea, folosind o harta a orasului sau una a transportului local in comun.

2. Fa o lista a activitatilor tale cotidiene preferate. Iti place sa faci sport, sau poate iti place sa mergi la cinema, preferi sa faci cumparaturi in fiecare zi, sau sa citesti linistit in parc pe o banca. Dupa ce lista este gata, mergem din nou la harta, iar zona preferata se va restrange si mai mult.

3. Scolile, magazinele si alte facilitati de care trebuie sa beneficieze cartierul tau, trebuie si ele trecute pe lista. La fel si prestigiul, criminalitatea si traficul auto.

4. Economia orasului si a cartierelor. O analiza corecta a acestora iti va oferi un plus de liniste, stiind ca vei face o investitie sigura. De asemenea, agentul tau imobiliar iti va oferi informatii despre trendul preturilor din ultima perioada si previziunile pentru anii viitori.

5. Acum lasa foaia de hartie. Odihneste-te putin, pregateste-ti haine lejere si pantofi sport, pentru ca urmeaza sa faci mai multe plimbari. Descoperind cartierele orasului la pas te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirieri si vanzari case-vile, apartamente, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Articole similare

Proiect de vanzare – Klassik 156

RL online

Cum sa pregatesti betonul daca vrei sa construiesti pe timp de iarna

RL online

Arhitectura mediteraneana cu buget redus

Maria Seder Neda

Lasă un comentariu