Image default
Amenajari Interioare

Cum se intretin aparatele electrocasnice mici

Curatarea aparatelor electrocasnice mici dupa fiecare utilizare si pastrarea lor in conditii optime asigura o durata de viata mai lunga si un aspect foarte bun.

Produse de curatat indicate

In aceasta categorie intra mixerul, blenderul, storcatorul de fructe, cafetiera, prajitorul de paine, robotul de bucatarie si altele asemenea. Aceste aparate se spala cu apa si detergent de vase si se sterg cu un burete moale. Accesoriile detasabile ale aparatelor se spala sub jet de apa, cu detergent, iar baza lor, care contine circuitele electrice, se sterge cu un burete imbibat cu apa. In momentul operatiunilor este indicat ca aparatele sa fie deconectate de la reteaua de curent electric.

Produse de curatat nerecomandate

Toate solutiile de curatat abrazive sau care au in componenta lor substante acide si puternice pot ataca suprafata electrocasnicelor. De asemenea, un spalator de vase din sarma sau un burete aspru le poate zgaria, prin urmare nu se recomanda folosirea unor astfel de produse.

Componente lavabile la masina de spalat vase

Majoritatea aparatelor electrocasnice mici au componente lavabile in masina de spalat vase, depinzand bineinteles de tipul produsului. In cazul robotului de bucatarie, toate accesoriile pot fi spalate in masina de vase, dar nu si baza lui. Acest lucru e valabil si pentru mixerele multifunctionale. Vasul pentru procesarea alimentelor, accesoriile diverse, discurile pentru feliere si maruntire se spala in masina de vase.

La majoritatea produselor, manualele de utilizare contin informatii referitoare la modul de intretinere si componentele lavabile in masina de spalat vase.

Articole similare

15 bucatarii in tendinte

Catalina Coca

Poti avea plante in locuinta chiar daca nu ai prea mult timp sa le ingrijesti

casamea.ro

Rafturile – o variantă decorativă potrivită pentru orice stil de amenajare

casamea.ro

Lasă un comentariu