Image default
Home

Cum se decoreaza un cort indian

Acest cort indian este un loc excelent de joaca pentru copii, pentru a se juca cu prietenii sau, pur si simplu, pentru a se amuza.

Surprindeti-va copiii cu un dar minunat, pe care il puteti realiza cu ajutorul uneltelor Dremel si al ghidului nostru pas cu pas de mai jos…

Materiale necesare:

• Dremel® VersaTip™ cu varf de pirogravura

• Dremel 7700 cu discul cu varf diamantat 7103

• Dremel® Glue Gun 930, baghete de lipit de 7 mm GG02 si baghete de lipit cu sclipici GG04

• Cort indian

• Inele din lemn pentru cortine (cu un diametru mai mare decat al betelor pentru cort)

• Pene, corzi cu paiete si curele din imitatie de piele

• Oglinzi si discuri din metal

• Margele din lemn si chiar margele sub forma de discur

Gradul de dificultate: 4 stele – nivel avansat

Pasul 1

Utilizati pistolul de lipit Dremel pentru a lipi corzile cu paiete in doua linii echidistante in jurul cortului. Masurati din partea inferioara a panzei si marcati o linie discreta cu creionul pentru ca liniile sa ramana drepte. Utilizati pistolul de lipit Dremel si o bagheta de lipit cu sclipici pentru a crea o linie in zigzag intre cele doua corzi cu paiete. Decorati o panza simpla pentru cort indian cu cateva randuri de ornamente si linii in zig-zag.

Pasul 2

Faceti modele pe inelele de prindere a panzei cortului si lipiti margelele din lemn cu ajutorul uneltei Dremel VersaTip cu varful de pirogravura.

Pasul 3

Gravati modele si motive pe oglinzi si pe discurile din metal, dupa plac, cu ajutorul uneltei Dremel 7700, la care se ataseaza discul cu varf diamantat. Repetati tehnica pe margelele din lemn in forma de discuri.

Pasul 4

Treceti o coarda din imitatie de piele printr-un inel pentru cortine, apoi, ghidandu-va dupa imagine, introduceti margele diferite. In margelele cu gauri mai mari introduceti pene si fixati-le cu ajutorul pistolului de lipit Dremel dotat cu baghete de lipire. Folositi mai mult lipici pentru a lipi oglinda si discurile de metal intre ele, trecand in acelasi timp si coarda printre ele. Creati mai multe astfel de obiecte, alternand si spatiind componentele de-a lungul corzii. Ridicati cortul, introducand inelele pe partea superioara a betelor, apoi invitati-va copiii sa se bucure!

Foto: Bosch

Articole similare

Tehnica șervețelului – o tehnică simplă ,dar spectaculoasă pentru decorarea obiectelor

casamea.ro

La moda dupa 100 de ani

Ana-Maria Oancea

Gips-cartonul: intre estetica si functiune

Elena Virlan

Lasă un comentariu