Image default
LifeStyle

Cum se curata jaluzelele

Fara indoiala, atunci cand dati startul curateniei de primavara va ganditi la toate tipurile de suprafete, cum ar fi cele din lemn, ceramica, sticla (pardoseli, finisajele peretilor, geamuri) sau la tipurile de materiale (covoare, asternuturi pentru pat, accesorii pentru ferestre).

Pe lista de prioritati se numara, mai mult ca sigur, si aparatele electrocasnice. Insa, nu de putine ori se omite curatarea jaluzelelor. Acestea sunt trecute cu vederea, astfel ca, in timp, devin inestetice datorita prafului si petelor care se acumuleaza in timp. Curaţarea jaluzelelor se face in funcţie de materialul din care sunt realizate.

Jaluzelele din material plastic se pot sterge cu un burete umed sau se indeparteaza praful cu aspiratorul, cele din material textil se pot spala in cada sau intr-un vas mai mare, folosind un detergent lichid, iar jaluzelele din lemn se sterg de praf cu un pamatuf special. Acestea din urma nu se inmoaie niciodata in apa. Pentru orice tip de jaluzele este contraindicata spalarea la masina de spalat rufe.

Articole similare

Visul lui Sergiu Celibidache devine realitate si pentru tine!

comunicat de presa

DeltaStudio isi propune ca 50% din vanzarile companiei sa fie generate de colectiile de mobilier romanesc si international

casamea.ro

Noua gama de microvideoinspectie de la Ridgid

RL online

Lasă un comentariu