Image default
LifeStyle

Cum se confectioneaza un colier

Un colier confectionat chiar de dvs. poate fi cadoul special care sa deschida drumul spre inima persoanei iubite, sau care sa ramana peste ani ca dovada sentimentelor dvs. pentru ea.

Materiale necesare:

• Dremel® Engraver cu varful diamantat pentru gravura 9929

• Dremel® VersaFlame™

• Dremel® 7700 cu mandrina SpeedClic™ SC402, discul textil de lustruire Dremel 423S si componenta 421

Gradul de dificultate – 3 stele

Pasul 1

Taiati o bucata lunga de coarda si incepeti sa introduceti margelele. Faceti un nod inainte si dupa fiecare margea, pentru a o fixa. Adaugati margele in continuare pana ce veti obtine lungimea dorita a colierului. Apoi, adaugati elementele de incheiere, inelele de legare si sistemul de inchidere.

Pasul 2

Rulati pasta de metal deasupra unei margele pentru a crea un fel de manson decorativ si asteptati sa-si diminueze volumul. Dupa ce s-a uscat complet, incalziti pasta cu ajutorul uneltei Dremel VersaFlame.

Pasul 3

Utilizati unealta Dremel Engraver si varful diamantat pentru gravura 9929 pentru a face un model spiralat pe mansonul astfel creat. Lustruiti mansonul cu ajutorul uneltei Dremel 7700 si cu ajutorul mandrinei SC402 SpeedClic de la Dremel si a discului textil de lustruire 423S. Aplicand componenta de lustruire 421 de la Dremel in timpul procesului, veti obtine un finisaj optim. Introduceti margeaua in acul de siguranta, apoi mansonul peste margea. Indoiti capetele acului de siguranta, formand o bucla si atasati-l in mijlocul colierului.

Sfat:

Aplicati un strat subtire de protectie oricarui obiect care intra in contact cu pasta de metal pentru a evita lipirea acesteia de obiectele respective.

 

 

Articole similare

5 evenimente pentru weekend

getlokal.ro

5Safety, cel mai sigur fier de calcat

comunicat de presa

Muzee, cultura, mancare turceasca, lumini si picnicuri in acest weekend

casamea.ro

Lasă un comentariu