Image default
LifeStyle

Cum scapi de vecinii galagiosi?

Vecinul galagios are diferite hobbyuri, fie este un fan inrait al vreunei echipe de fotbal si tine mortis sa-si arate entuziamul sau dezamagirea, isi maltrateaza nevasta/sotul, da petreceri frecvente si muzica iti zguduie peretii, merge prin casa apasat, incaltat, iar lista poate continua lejer.

Intrebarea este: cum il poti determina sa inceteze?

Prima reactie ar fi sa-i bati in teava, dar nu cred ca ai prea mari sanse sa-l potolesti, de aceea am intocmit o scurta lista care speram sa dea roade.

  1. Incearca sa-l abordezi intr-o discutie, cat se poate de politicoasa, in care sa-i explici ca esti martor, fara sa vrei, la evenimentele din locuinta lui.
  2. O alta varianta sa intri in contact cu el, fara sa degenereze intr-un conflict, este sa te prezinti cu ceva bunatati la usa lui, astfel incat sa inteleaga ca esti acolo cu ganduri bune.
  3. Daca o asemenea situatie te-ar facea sa te simti inconfortabil, atunci poti oricand sa-i lasi un biletel in usa. Mesajul poate fi unul amuzant sau cat se poate de serios, dar in niciun caz sarcastic.
  4. In cazul in care scrisorile “de amor” nu dau rezultate, dupa ce i-ai dat mai mullet remaindere, poate ar fi cazul sa apelezi la ajutor din exterior. In cazul de fata, ai putea lua legatura cu administratorul blocului. El cu siguranta va gasi o modalitate sa-l calmeze.
  5. O varianta mai simpla este sa-ti procuri o pereche de casti sau dopuri de urechi, mai ales daca stai intr-o zona galagioasa precum Centrul Vechi.
  6. In ultima instanta, puteti apela la o matura cu coada cu care sa loviti tavanul/peretele sau la lovituri in teava, aplicate in toiul distractiei. Cazul extrem este cel in care sunati la politie, iar daca este vorba de violenta domestica, poate ar fi si cazul.

Articole similare

Gibson Innovation lanseaza noi sisteme audio Philips

casamea.ro

CONCURS: Crăciunul vine cu premii!

casamea.ro

Raimondi Cranes a prezentat la ANKOMAK 2016 noua macara MRT159

M.Equipment

Lasă un comentariu