Image default
Home

Cum sa-ti transformi pasiunea in afacere!

Noi am cunoscut-o initial prin intermediul lucrarilor ei, pe care le-am descoperit pe net.

Desi in mare parte sunt comezi personalizate, totusi acestea vorbesc foarte raspicat despre autoarea lor.

Daca-i vezi creatiile, iti dai seama imediat ca le face din pasiune si te astepti sa afli ca are pregatire de specialitate. Adevarul este ca a decis pur si simplu sa-si transforme pasiunea in afacere, fara sa fi studiat arta sau designul.

Inclinatia catre handmade si-a descoperit-o in timpul facultatii (cibernetica!), insa nu a exploatat-o cu adevarat decat dupa nasterea fetitei ei (adica acum 4 ani), cand a luat hotararea sa nu-si mai reia job-ul in domeniul marketingului, ci sa-si deschida un magazin dedicat obiectelor lucrate manual.

Pe atunci crea in special bijuterii, insa comercializa si produsele altor artizani. Intre timp a initiat si ateliere-hobby pentru copii. Dupa un an a inchis magazinul si a ales o abordare mai… boema, si anume un atelier in care realizeaza la comanda obiecte personalizate: de la invitatii pentru diverse evenimente pana la decoratiuni si aranjamente florale. Blogul InteresArt (interesart.wordpress.com) este interfata perfecta si totodata mijlocul principal de a o contacta. In general, clientii ei sunt oameni pentru care a mai lucrat, care ii cunosc foarte bine stilul si care i-au devenit prieteni. Colaboreaza insa si cu agentii de publicitate pentru proiecte speciale si cadouri corporate.
In prezent lucreaza mai putin bijuterii. In schimb, face o groaza de alte obiecte minunate, printre care esarfe pictate sau accesorii tematice pentru evenimente.

InteresArt – Valentina Popescu

  • “M-am nascut in Bucuresti, am terminat Cibernetica, dar sunt autodidact in ceea  ce priveste munca mea.”
  • „M-am nascut primavara, pe 16 aprilie, acum aproape 28 de ani.”
  • A lucrat in media si marketing.
  • O puteti contacta la numarul de telefon 0722-586.736

Culori dulci si prietenoase pentru un look de primavara

Valentina ne-a marturisit ca ii place foarte mult sa apeleze la flori si sa primeasca comenzi care sa o provoace, care sa implice idei noi si originale.

Pentru noi a pregatit special un aranjament vesel, de primavara, cu flori pastelate, bomboane si mirodenii, pe care l-a asortat cu o lampa.

Obiecte iesite din tipar

In atelier (care nu este un showroom) pot fi admirate obiecte lucrate de Valentina sau de persoanele care-i frecventeaza atelierul-hobby pentru adulti (unde invata cum sa faca tot felul de lucruri dragute pentru acasa sau cum sa le infrumuseteze pe cele vechi).

Cumparand numarul de martie al revistei Domus, vei descoperi numeroase idei pentru casa ta.

Articole similare

DIY: spatiu pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie

Madalina Constantin

O lada veche devine masuta pentru cafea

Mugur Kreiss

The minimalist house

Sânziana Iaru

Lasă un comentariu