Image default
LifeStyle

Cum sa pastrezi armonia in bucatarie

Bucataria, din punctul acesta de vedere, este locul ce hraneste si sustine viata. Este un simbol al avutiei, centrul casei. De aceea trebuie sa fim foarte atenti si grijulii cu aceasta zona.

O bucatarie ar trebui sa fie foarte bine iluminata, aerisita, curata si primitoare. Pentru un bun feng shui incercati sa nu o supraincarcati de aparatura electrocasnica. Florile proaspete sau un bol cu fructe ar trebui sa fie nelipsite de pe masa din bucatarie.

De asemenea culoare din aceasta incapere este foarte importanta.  Tonurile de galben sunt indicate deoarece acestea faciliteaza digestia.

Alimentele pe care le consumam ne dau energie. Pentru ca acestea sa fie de cea mai buna calitate, in spatiul de gatit trebuie sa fie ordine, totul sa fie foarte bine organizat.

O bucatarie Feng Shui buna este aceea care ii induce bucatarului o stare de bine determinandu-l sa prepare un meniu sanatos si gustos. O gustare buna ii va binedispune pe cei care consuma preparatele bucatarului. Toate acestea se intampla pentru ca intre noi si obiectele care ne inconjoara exista un schimb permanent de energii.

O nutritie sanatoasa inseamna un feng shui sanatos, de aceea incearca sa introduci cat mai multe fructele si legumele proaspete in alimentatia ta zilnica. In afara de valoarea nutritiva pe care ne-o dau acestea, fructele si legumele sunt purtatoare de vibratii benefice obtinute din pamant, de care organismul nostru are mare nevoie.

Articole similare

Brico Dépôt reia procesul de transformare pentru sase noi „depozite”

casamea.ro

“Moss Table”, masa cu plante care ofera energie electrica

Madalina Constantin

Lamaia– intrebuintari casnice

Catalina Coca

Lasă un comentariu