Image default
Amenajari Interioare

Cum sa personalizezi decorul cu piese de mobilier originale

Daca iti doresti sa-ti amenajezi casa intr-o maniera originala, dar fara ca acest lucru sa presupuna investii mari in elemente de decor scumpe si provenind de la branduri renumite, apeleaza la cateva trucuri ingenioase.

Unul dintre acestea consta in introducerea in decor a unor piese de moblier atipice, cu design inedit si functiuni multiple sau ascunse. Pe Internet se gasesc multe astfel de modele. Tot ce trebuie sa faci este sa descoperi acele piese care se preteaza la amenajarea ta, apoi sa gasesti o firma de mobilier care sa ti le realizeze. Iata cateva exemple:

Masa de birou cu rafturi incluse

Suntem siguri ca nu te-ai gandit la o masa de birou care incorporeaza si rafturi de depozitare. O astfel de solutie iti permite sa pastrezi agendele si accesoriile de birou in cea mai mare ordine.

Canapea cu suport pentru carti si plante

Este mai greu de gasit o canapea care sa includa si un suport pentru plante sau carti. Vestea buna este si si de aceasta data poti apela la varianta mobilierului pe comanda. Cu un astfel de atasament la canapea vei obtine un decor sic, dar te vei bucura si de spatiu util pentru pastrarea la indemana a cartilor sau revistelor preferate.

Suport pentru carti cu forme geometrice

O astfel de solutie se potriveste perfect intr-un living modern si mic, unde nu exista suficient spatiu pentru instalarea unei biblioteci voluminoase. Avantaje? Este foarte practic, ocupa putin spatiu si poate fi realizat cu un pret mic.

Pentru alte exemple interesante acceseaza galeria foto.

Sursa foto: www.pinterest.com

Articole similare

Cum iti poti mobila locuinta pentru prima oara fara o cheltuiala prea mare

casamea.ro

Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern

Elena Virlan

Multa caldura in amenajarile stilului de design mexican

Patricia Stroie

Lasă un comentariu