Image default
Amenajari Interioare

Cum sa iti integrezi calculatorul in mobilier?

 

1. Prima variantă este calculatorul birou. Astfel, însuşi biroul devine calculator, nu mai trebuie să-ţi faci griji în ce parte a biroului îţi vei pune calculatorul ca spaţiul ocupat să fie cât mai mic. Biroul se realizează din aluminiu sau orice alt metal (aluminiul se prelucrează mai uşor). Părţile componente ale calculatorului se montează pe blatul de jos folosindu-te şi de   componentele vechii unităţi. Deasupra, pentru ca noul calculator să impresioneze, vei pune un blat de acril transparent. Astfel, calculatorul devine vizibil şi arată mai cool . 

2. Altă carcasă neobişnuită este această copie fidelă a binecunoscutului personaj R2D2 din Star Wars. Un robot simpatic care echipat corespunzător (procesor, hdd, card video, memorie) poate să facă mişto în continuare de colegul de aventuri C3PO.

3. Alt mod de a carcasa calculatorul este acest ,,acvariu”, altfel nu ştiu cum să-i spun. Seamănă ca mod de prezentare cu calculatorul-birou dar este expus in plan vertical, pe perete.

4. Şi ultima variantă pe care v-o prezint este aceasta; calculatorul în măsuţa de cafea. Astfel măsuţa de cafea adăposteşte atât calculatorul cât şi tastatura, mouse-ul şi monitorul.

Bineînţeles că sunt multe variante de carcase pentru calculatorul tău, totul depinde de imaginaţia fiecăruia. Dar eu unul, mă opresc aici. Dacă ti-ai modificat carcasa calculatorului şi crezi ca merită prezentată, aştept fotografiile şi propunerile voastre.

Articol realizat de Radu Vezure.

Articole similare

Iti place painea mereu proaspata? Iata cum te poti bucura zilnic de ea cu ajutorul unei masini de facut paine

casamea.ro

6 paşi pentru o locuinţă caldă şi intimă

Lucia Lazar

Whirlpool si casamea.ro te premiaza

RL online

Lasă un comentariu