Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Cum sa intretii deck-ul

Pentru ca serviciile unor specialisti pot fi costisitoare, beneficiarii isi pot trata singuri pardoseala exterioara din lemn.

Ca si in situatia in care intentionezi sa schimbi culoarea peretilor, de exemplu, deck-ul trebuie curatat, mai exact acesta trebuie maturat bine astfel incat sa eliminati praful si resturile vegetale.

Odata finalizata aceasta etapa, suprafata afectata, decolorata sau patata va fi supusa unui procedeu chimic.

Cu ajutorul unei carpe sau burete imbibat bine in diluant veti sterge pata. Substanta chimica va fi lasata pana cand vopseaua se va indeparta usor de pe lemn, dupa care cu o perie foarte aspra se va curata deck-ul pana cand pata va fi indepartata.

Daca petele nu sunt de mult timp pe pardoseala dumneavoastra acestea ar putea fi indepartate si cu un jet puternic de apa, insa acesta trebuie aplicat cu grija, in caz contrat lemnul va avea de suferit.

Dupa tratamentul chimic si clatirea din abundenta a zonei afectate este posibil sa constatati ca pata nu a disparut.

In aceasta situatie singura modalitate de a o elimina definitiv este sa o supuneti unei curatari abrazive pe baza de nisip, insa, dupa acest procedeu, intregul deck va trebui refinisat cu un agent de lustruite pentru uniformizarea culorii.

Articole similare

Proprietarii pot fi scutiti de plata impozitului pe locuinta

Costel Popa

Farmecul atemporal al Mediteranei la Dumneavoastra acasa

RL online

Izolarea planseelor din lemn

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu