Image default
Amenajare living Practic

Cum sa decorezi masa de Paste in stil clasic

Daca ti-ai propus sa petreci sarbatoarea Pastelui cu familia si prietenii, atunci, in calitate de gazda, trebuie sa acorzi mai multa atentie decorului si meniului. In randurile urmatoare iti oferim cateva sfaturi de decorare a mesei de Paste in stil clasic.

Un Paste in stil clasic se defineste mai ales prin calitatea ornamentelor: vase argintate, sfesnice din metal, decoratiuni din ceramica fina. Pentru masa sunt indicate tesaturi fine, albe sau uni. Sa nu uitam ca simplitatea este mereu eleganta, deci fata de masa nu trebuie sa contina neaparat motive pascale sau imprimeuri bogate.

Decoratiunile tematice vor fi cele responsabile cu crearea atmosferei. In acest cadru, un efect decorativ remarcabil il vor avea vasele din ceramica in forma de pui sau iepurasi. Daca nu, mergi pe o varianta mai simpla si creativa, cum ar fi, de exemplu, aranjarea servetelor in forma de iepurasi.

Chiar daca stilul clasic este mai rigid, nu te lasa prada tentatiei de a asorta totul. Daca alegi 2,3 culori de baza (asa cum cere regula), completeaza-le cu cateva culori de accent care sa sustina dominantele.

Sursa foto:

www.dom.pl

thepinkflour.com

domowe-potrawy.pl

www.homebunch.com

www.villeroy-boch.com

www.marthastewart.com

www.pinterest.com

Articole similare

Aranjarea mesei pentru petrecerea prichindelului tau

Catalina Coca

3 bucatarii moderne, abia “scoase din cuptor”

Catalina Coca

Apartament cu dublu rol: spatiu de lucru si de locuit

Elena Virlan

Lasă un comentariu