Image default
Amenajare living Practic

Cum sa decorezi cu turcoaz si argintiu?

Noi suntem aici sa va ajutam sa depasiti limitele conventionalului, abordand culori, texturi sau materiale inedite in contexte diferite. Living-ul de mai sus, desi este putin cam „asortat” dupa parerea mea, reprezinta totusi o idee de amenajare moderna, perfecta pentru tot restul anului, daca excludem bradul si cadourile de sub el.

Astfel, maro-ul, cu varietatile sale, cafeniu, castaniu, brun-roscat sau ciocolatiu, este „atenuat” de prezenta turcoazului si a argintiului. Nuanta din imagini a turcoazului este una mai „calma”, nu foarte „stridenta” pentru a nu face o discrepanta foarte mare cu profunzimea maro-ului.

Mai mult, exista combinatii de maro si turcoaz la nivelul tapetului cu imprimeu floral, amplasat doar pe unul dintre pereti pentru a nu incarca foarte mult decorul.

In living, zarim si tonuri de gri care merg foarte bine cu restul culorilor din incapere, oferind per ansamblu o imagine foarte omogena.

Argintiul se regaseste atat ca nuanta de baza, de exemplu, in cazul consolei si al covorului, dar si ca accent al accesoriilor: perne decorative, globuri, draperii, etc. Pana si mica soba a fost vopsita in aceasta nuanta sclipitoare.

Per total, vorbim de un living la „granita” dintre stilul modern si clasic, amenajat pana la cele mai mici detalii si care te introduce putin in spiritul Craciunului.

 

Articole similare

Culorile folosite in camera adolescentilor

Simona Gheorghe

Cum sa mentii ordinea in birou?

Elena Turcu

Apartament interbelic

Constantin Stefan

Lasă un comentariu