Image default
Home

Cum sa ai un dulap “inflorit”

Materiale folosite:

IKEA STOCKHOLM corp de mobilier din PAL si MDF, cu usi din sticla securizata, lat 75xA37x H174 cm, finisaj din furnir de stejar, maron-auriu – 1.350 lei

Vopsea de interior Deco 0,5 l; 12 lei; Mr. Bricolage.

Pensule pentru pictura. Preturi intre 8-12 lei, Hornbach

Nu trebuie sa alegi modelul pe care l-am pictat noi. Sunt atatea flori dupa care te poti inspira! Ceea ce ai de facut este sa cauti mai multe desene cu flori si plante si sa alegi ce iti place mai mult. Pentru a-ti fi mai usor, copiaza conturul lor pe o hartie alba.

PASUL 1:

Cauta in carti sau pe internet desene sau fotografii cu flori. Iti recomand desenele, pentru ca florile sunt gata stilizate. Copiaza conturul pe o foaie alba.

PASUL 2:

Transfera cu ajutorul indigoului conturul pe suprafata dulapului. Fa inainte o proba, pentru a vedea cat de tare trebuie sa apesi cu creionul; nu e bine ca desenul sa fie prea pregnant, ci doar sa fie lesne de observat.

PASUL 3:

Pregateste culorile – cateva tuburi de acrilice – si pune cate putin din fiecare in recipiente din plastic. Acolo vei face (daca este cazul) si amestecurile pentru a obtine diverse nuante. Tine la indemana pensule de mai multe dimensiuni, sigur iti vor fi utile.

Pasul 4:

Trebuie sa incepi sa colorezi de sus in jos si de la stanga spre dreapta, pentru a nu intinde culorile. Pentru detalii, asteapta mai intai sa se usuce desenul.

 

Transformare propusa de Mugur KREISS

Articole similare

Pentru proiecte de reconditionare a suprafetelor din lemn urmeaza urmatorii pasi pentru lacuire lemn cu produse profesionale

comunicat de presa

10 sfaturi pentru economisirea apei

Elena Virlan

Cum să construieşti singur o căsuţă pentru păsări

Lucia Lazar

Lasă un comentariu