Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Cum pui 220 de bari in slujba curateniei?

Atat RE 361, cat si RE 461 PLUS sunt utilaje profesionale care folosesc presiunea inalta a apei pentru cele mai complicate lucrari de curatire in domeniile industrial, agricultura sau constructii, precum si in domeniul auto.  

Cele doua modele RE 361 si RE 461 PLUS difera prin putere. Primul foloseste un motor electric de 6,5 kW, in timp ce al doilea model dispune de 7,8 kW, alimentarea facandu-se la 400 V. Presiunea de lucru variaza intre 20 si 220 de bari, in functie de necesitatile lucrarii. Modelul RE 361 ajunge la 180 de bari, iar RE 461 PLUS mai are o rezerva de putere suplimentara de 40 de bari, atingand 220 de bari, in “forja” maxima. Pentru ambele modele presiunea de lucru este reglabila atat de la duza, cat si de la aparat.

RE 361 este dotat cu un furtun de 10 m, rezistent la presiune inalta, cu laminare de otel. Pentru modelul RE 461 PLUS s-au adaugat inca 5 metri de furtun. Inginerii STIHL au gandit pentru aceste utilaje un motor durabil cu turatie mica, direct conectat la o pompa rezistenta la uzura. Cele doua modele de curatitoare au in dotare un rezervor de detergent cu indicator al nivelului de umplere. RE 461 PLUS dispune de un sistem de decuplare de siguranta, tambur integrat pentru furtun, duza cu rotor si dispozitiv STIHL profesional de pulverizare cu reglare integrata a presiunii/cantitatii.

Cele doua modele de curatitoare de la STIHL pot fi manevrate in spatii inguste si transportate pe distante mari datorita caruciorului de transport integrat.

Utilajele de curatat cu inalta presiune de mare putere de la STIHL reprezinta ajutoare de nadejde in orice lucrare de spalare. Tehnologia robusta si echiparea confortabila fac din munca de curatenie o placere. Indiferent daca este vorba de domeniul industrial, agricol sau de constructii, puternicele modele profesionale RE 361 si RE 461 PLUS de la STIHL reprezinta cele mai potrivite utilaje pentru a fi puse in slujba curateniei.  

Articole similare

Domenii – de la cartier bun, la cartier de lux

Costel Popa

Cum traiesc proprietarii de apartamente noi, din zece ansambluri rezidentiale

RL online

Achizitia unei locuinte poate intarzia cu pana la 80 de zile din cauza birocratiei

Costel Popa

Lasă un comentariu