Image default
Amenajare bucatarie Practic

Cum poti sa-ti maschezi frigiderul?

Cea mai practica idee este, bineinteles, ascunderea frigiderului intr-un dulap, insa singurul mod in care aceasta actiune poate fi si ieftina este daca iei in calcul acest tertip in momentul in care faci o amenajare mai serioasa care cuprinde si schimbarea mobilei. Altfel, costurile, dar si rezultatul, s-ar putea sa lase de dorit.

O nisa in perete este intotdeauna un avantaj! Daca este suficient de mare pentru a monta frigiderul in ea, atunci poti monta o usa glisanta (sau cu deschidere normala, de ce nu?) care sa-ti rezolve toate problemele.

Mai dificil este atunci cand nu intentionezi sa schimbi mobila. Frigiderul nu va disparea, insa poti sa-i dai o alta fata (mai ales daca ai un frigider cu finisaj alb, comun). O solutie inteligenta este utilizarea unei vopsele speciale care transforma suprafata in tabla de scris. In felul acesta obtii o suprafata mare pe care poti lasa mesaje familiei si unde poti realiza listele de cumparaturi.

Tot in acelasi scop, poti acoperi usile frigiderului cu pluta.

Daca o culoare este tot ce-i lipseste, atunci poti utiliza o vopsea speciala, cu finisaj lucios sau mat, fie pentru a integra si “asorta” frigiderul cu restul camerei, fie pentru a-l scoate in evidenta. Apropo, acesta este un principiu sanatos: decat sa ascunzi ineficient, cu jumatati de masura, un obiect care nu-ti place, mai bine il faci centrul atentiei!

O ultima varianta de actiune, poate cea mai simpla, este sa achizitionezi un tapet care adera la suprafete metalice. Poti gasi o multitudine de culori si imprimeuri potrivite pentru orice tip de interventie, fie ca este subtila sau indrazneata si foarte vesela.

Indiferent ce solutie alegi, nu uita ca o minte creativa rezolva orice!

 

 

 

Articole similare

Volum decorativ din gips-carton

Constantin Stefan

Idei de amenajare pentru balcon

casamea.ro

10 cazi din lemn pentru bai romantice

Georgiana Sfarlea

Lasă un comentariu