Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum poti sa schimbi imaginea baii cu ajutorul accesoriilor mici

Baile se numara printre cele mai mici incaperi, insa chiar si asa, o reamenajare completa solicita timp si un buget consistent. Daca vrei sa faci un update in decor, dar fara ca acest lucru sa implice prea mult santier, inlocuieste micile accesorii.

Poti incepe cu bateriile sanitare, daca acestea au un design banal si nu ajuta decorul din punct de vedere estetic. Magazinele de profil dispun de modele moderne, elegante si inovatoare, care, pe langa functionalitate, contribuie semnificativ la estetica incaperii.

De exemplu, poti alege un robinet-baterie tip cascada din sticla, mai ales daca baia este amenajata minimalist. O alta varianta ar fi un model din alama, chrome si sticla, care sa ofere spatiului eleganta si originalitate.

In cazul in care baia este monocroma, o idee ingenioasa este achizitionarea unei baterii cu LED-uri termosensibile. Astfel, aduci o pata de culoare in decor intr-un mod inedit.

Desigur, poate fi mentionata si varianta futurista, adica baterii/robineti cu design abstract, care sa completeze o baia amenajata in stil contemporan.

Pentru exemple concrete, acceseaza galeria foto.

 

 

 

Articole similare

Casuta la poalele muntilor

casamea.ro

Prea mult zgomot? ROCKWOOL te ajuta sa ai un mediu linistit la tine acasa.

RL online

Centrala termica inteligenta – un real ajutor pentru confortul tau

casamea.ro

Lasă un comentariu