Image default
Practic

Cum poti decora bucataria cu vase

Va mai amintiti de bucataria bunicilor si de acele blidare montate in perete, care serveau la depozitarea vaselor si ustensilelor pentru gatit? Ei bine, aceasta practica nu a disparut complet, ci a fost reinventata sau reinterpretata.

E adevarat, in bucatariile moderne sau minimaliste, se obisnuieste ca vasele si ustensilele pentru gatit sa fie pastrate in dulapuri, pentru a se mentine in incapere un aspect cat mai aerisit si ordonat. Insa aceasta solutie nu este pe gustul tuturor. Trebuie sa recunoastem ca bucatariile cu rafturi deschise si cu multe vase si ustensile la vedere sunt mai prietenoase, mai homey. In plus, le aveti la indemana atunci cand gatiti sau pregatiti masa.

Daca bucataria este spatioasa, atunci cea mai buna solutie este sa cumparati sau sa comandati un mobilier care sa contina si rafturi deschise. Pe aceste rafturi puteti sa pastrati nu doar o parte din vesela sau gadgeturile, ci si obiecte decorative. Exista solutii practice si simpatice si pentru bucatariile mici. Intr-o bucatarie moderna, se pot folosi rafturi simple din PAL, iar intr-una rustica sau vintage, se pot monta polite din lemn lustruit sau cu aspect brut. Suporturile din metal (cum sunt, de exemplu, cele de la Ikea) reprezinta o alta varianta de a pastra la vedere tacamurile si ustensilele de gatit. Acestea au avantajul ca se pot integra in mai multe stiluri de amenajare si se gasesc la preturi accesibile.

In galeria foto iti oferim o selectie de bucatarii decorate cu vase, in stiluri diferite, care sa va inspire. Spor la decorat!

Articole similare

10 idei colorate pentru baia copilului

Elena Virlan

Despre comenzile online de canapele

RL online

Idei isteţe de a recicla sticlele din plastic

casamea.ro

Lasă un comentariu