Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum poti decora baia cu bani putini

Toti vrem sa avem locuinte practice, confortabile si, mai ales, atragatoare. Insa ne lovim de un obstacol pe care il consideram imposibil de depasit: bugetul. Ei bine, nu e nevoie de prea multi bani pentru ca decorul sa fie frumos si atragator, mai ales pentru amenajarea unor spatii mici, cum sunt baile de apartament.

Chiar si intr-o baie cu finisaje albe sau in culori terne se poate obtine un decor captivant. Secretul consta in utilizarea unor accesorii sau decoratiuni de impact. Daca si acestea sunt simple si nu scot baia din anonimat, mizeaza pe culori si creativitate. Te-ai gandit ca doar cateva prosoape in culori contrastante (impaturite unul deasupra celuilalt) pot schimba imaginea baii? Arunca o privire peste baile din galeria foto si te vei convinge singura.

O alta solutie de a decora si personaliza baia cu buget mic consta in integrarea unor accesorii specifice camerelor de zi: rame foto, tablouri, ceasuri, suporturi cu reviste si multe alte obiecte care aglomereaza spatiul altor incaperi. De asemenea, poti utiliza accesorii de depozitare (ladite, cosuri, cutii etc.) din materiale diferite: lemn, ratan, carton, rachita, textil etc.

Nu in ultimul rand, da o sansa plantelor de a oferi prospetime si dinamism intr-o baie mica si monotona. Vazele cu flori sau ghivecele cu plante sunt achizitii pe care le poti face cu sume modice, insa au mare efect decorativ intr-un spatiu privilegiat uneori si de fereastra.

 

Articole similare

Aranjamente deco pentru baie

Ana-Maria Oancea

10 scaune care au facut istorie prin design-ul lor

Catalina Coca

8 piese de mobilier multifunctionale – partea a II – a

Madalina Constantin

Lasă un comentariu