Image default
Practic

Cum poti cumpara produse la pret de chilipir

Atunci cand trebuie sa cumperi un lucru pentru casa, indiferent ca este vorba despre un accesoriu, mobilier sau un aparat electrocasnic, ai vrea sa gasesti acel produs al carui raport calitate-pret sa fie cat mai bun.

Pentru a intra in posesia acestor produse, trebuie sa fii receptiv la ofertele pe care le fac magazinele. Uneori, poti gasi produse bune la un pret cat se poate de mic. Pe langa perioadele cu oferte si reduceri (reducerile sezoniere de vara/iarna, cele de la deschiderea unui magazin nou sau cele care au lichidare de stoc), mai poti urmari produsele online care fac parte din colectiile vechi. Cu siguranta, un accesoriu care nu mai este considerat in trend va fi mai ieftin decat unul la moda.

De asemenea, atunci cand doresti sa cumpari un produs la un pret mic, urmareste ca acesta sa fie in primul rand util si rezistent, chiar daca din punct de vedere estetic nu corespunde cerintelor tale. De exemplu, o canapea poate fi foarte practica si rezistenta, dar sa nu aiba culoarea care te intereseaza. In acest caz, poti confectiona pe comanda o tapiterie simpatica astfel incat sa o integrezi mai bine in decor.

Nu in ultimul rand, orienteaza-te catre magazinele “no name” deoarece sunt sanse mai mari sa gasesti un produs bun la un pret foarte mic. In cele renumite sau amplasate in zonele centrale sunt sanse mici sa gasesti produse la un pret de chilipir.

Chiar si in lanturile mari de magazine poti gasi produse la preturi mai mici. De regula, acestea sunt produse expuse (cum ar fi, de ex., aparate electronice sau electrocasnice) sau cu mici defecte. Atunci cand nu dispui de un buget consistent, poate fi luata in calcul si aceasta varianta.

Targurile reprezinta, de asemenea, un prilej bun de a achizitiona produse la preturi mai mici decat in magazine. De asemenea, mai poti apela si la artisti (amatori) care prelucreaza obiecte vechi si le vand la preturi foarte mici. In multe tari occidentale, aceasta practica este deja un trend. 

Articole similare

Camera copilului tau – cea mai vesela incapere din lume

Olivia Vereha

Idei de amenajare a dormitorului

casamea.ro

Cum sa aranjezi masa ca la carte?

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu