Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Cum poti binedispune musafirii chiar de la usa

Recunosti ca aproape de fiecare data cand treci pragul unei case te „intampina” un hol intunecat si ostil? Ei bine, rupe bariera amenajarilor conventionale si ofera holului de la intrare un look atragator.

Citeste si: Cum amenajezi holul de la intrare

Vestea buna este ca poti crea un decor vesel in foarte multe moduri. De exemplu, poti zugravi peretii intr-o culoare tonica, cum ar fi verde sau portocaliu. O alta varianta ar fi sa optezi pentru mobilier colorat sau pe care sa il vopsesti. Daca efortul ti se pare prea mare, acopera unul dintre corpurile de mobilier cu tapet (comoda) sau cu stickere (pantofarul).

Citeste si: Cum decorezi un hol cu gust

Accesoriile vestimentare sunt, de asemenea, o varianta demna de luat in calcul. Daca detii dulapuri cu rafturi deschise, expune articole de imbracaminte colorate sau cateva accesorii (esarfe, palarii, manusi etc.).

Citeste si: Holuri mari versus holuri mici. Cum le amenajezi

Cine spune ca holul nu este o „gazda” buna pentru decoratiuni? Daca acest spatiu este generos, expune cat mai multe obiecte de decor. Ramele foto sau tablourile cu imagini reprezentand flori vor schimba semnificativ imaginea holului.

Articole similare

Ce poti face pentru a avea o gradina plina de culoare

Elena Virlan

3 buchete de flori care aduc primavara in casa

RL online

Cultivarea si divizarea Gerberei

RL online

Lasă un comentariu