Image default
Practic

Cum poti amenaja o spalatorie intr-un apartament de bloc

O incapere dedicata exclusiv spalatoriei reprezinta o solutie foarte practica. Din pacate, doar casele mari sau duplexurile permit alocarea unei camere de utilitati.

Cu toate acestea, chiar si intr-un apartament de bloc, amenajarea unei spalatorii este posibila si chiar foarte utila. In cazul in care apartamentul se compune din mai multe camere, cel mai mic dormitor poate fi amenajat ca spalatorie.

O alta varianta ar fi integrarea spalatoriei in sala de baie. Cu alte cuvinte, baia trebuie sa fie suficient de incapatoare astfel incat sa poata fi amplasat aici un corp de mobilier care sa incorporeze masina de spalat rufe, uscatorul, masa de calcat si, totodata, sa contina spatii de depozitare pentru haine si produsele de spalat.

Citeste si: Spalatoria de acasa, cum o amenajam?

De regula, baile matrimoniale sunt suficient de incapatoare pentru a permite integrarea unei spalatorii, iar designerii de interior ofera numeroase solutii practice de amenajare (vezi galeria foto).

Atunci cand baile sunt mici, se recomanda transformarea unei debarale (sau camara) in spalatorie. In unele cazuri, se poate reuni baia cu debaraua astfel incat sa se obtina o baie mai incapatoare.

Apartamentele noi de bloc ofera solutii inedite, cum ar fi nisele in perete. Intr-o astfel de nisa, pot fi instalate masina de spalat rufe, uscatorul, masa de calcat si rafturi pentru depozitare. O astfel de mini spalatorie poate fi mascata in decor cu ajutorul unei usi decorative rulante (vezi galeria foto).

Citeste si: 5 idei pentru amplasarea masinii de spalat rufe

 

Articole similare

4 idei pentru o bucătărie moderna și organizată

comunicat de presa

Un hambar abandonat transformat într-o casă cu personalitate

Elena Virlan

Decor degajat in stil shabby-chic

Elena Virlan

Lasă un comentariu