Image default
Practic

Cum pastrezi ordinea in hol

Chiar daca holul este „cartea noastra de vizita”, totusi, cei mai multi dintre noi nu reusim sa mentinem pentru mult timp ordinea in zona de intrare.

Orice familie obisnuita isi lasa in holul de la intrare pantofii, gentile, hainele si multe alte accesorii, unele dintre ele cu folosinta ocazionala. Graba, dezorganizarea si lipsa unor spatii de depozitare corespunzatoare contribuie la supraaglomerarea holului.

Citeste si: Sugestii de amenajare a holului de la intrare

Cum poti rezolva problema dezordinii? Raspunsul: prin gasirea unui loc pentru fiecare obiect. Un prim pas in acest sens este sa achizitionezi un ansamblu compus din urmatoarele piese de mobilier: cuier pentru genti si palarii, rafturi pentru haine, oglinda, pantofar si cat mai multe sertare pentru depozitarea accesoriilor (manusi, fulare, umbrele etc.).

Citeste si: Idei creative de amenajare a holului de la intrare

De asemenea, foarte practice sunt cutiile cu compartimente pentru scrisori, pixuri, chei si cosurile din rachita, perfecte pentru ziare sau reviste. Si pentru incaltamintea adunata in fata usii iti dam o solutie: aseaz-o intr-un pantofar, in functie de anotimp si de frecventa cu care o utilizezi. Nu in ultimul rand, iti sugeram sa pastrezi in hol doar lucrurile pe care le folosesti des. 

Citeste si: Cum poti binedispune musafirii chiar de la usa

Articole similare

Idei pentru un dormitor confortabil si primitor

casamea.ro

Cum sa ai grija de locuinta ta, pe termen lung

casamea.ro

10 modalitati de a face o casa veche sa para noua

Elena Virlan

Lasă un comentariu