Image default
Home

Cum organizezi o petrecere in seara premiilor Oscar?

Un eveniment celebru in cadrul caruia, cei mai buni actori, cele mai bune filme, cele mai bune coloane sonore vor fi recompensate cu statueta aurie, un premiu ravnit si visat de multi din industria cinematografiei.

Evenimentul dureaza aproximativ trei ore si este probabil cel mai urmarit show. Acesta poate fi un moment oportun pentru a organiza o petrecere la voi acasa.

Trebuie sa urmati cinci pasi simpli care, cu siguranta, isi vor arata eficienta la final!

Pasul unu. Trimiteti invitatii tuturor prietenilor! Puteti folosi posta electronica; este mult mai rapida. Puteti sa faceti un grup sau sa trimiteti e-mailuri personalizate. Nu uitati de laitmotivul petrecerii – statueta Oscar! Sunt sigura ca veti gasi pe net astfel de imagini.

Pasul doi. Faceti ordine in living, asigurati-va ca aveti suficient spatiu astfel incat sa petreceti trei ore confortabile si relaxante!

Pasul trei. Nu uitati de aperitive si bauturi, ceva de rontait si o bautura racoritoare, energizanta! Sunt un must. Puteti cumpara fursecuri, pateuri, saleuri, chipsurile nu trebuie sa lipseasca in mod clar, sau puteti face cateva sendvisuri.

Pasul patru. Interesati-va cu cateva zile inainte de decernare ce filme sunt propuse si cumparati/inchiriati un DVD cu unul dintre acestea, pe care sa-l vizionati in seara petrecerii.

Pasul cinci. Puteti inventa diferite joculete cu tema ‘Oscar’, iar castigatorul premiati-l cu un bilet la cinema. Miza o puteti ridica sau cobori in functie de preferintele tuturor participantilor.

In rest, multa voie buna! 

Articole similare

Usile de interior, decorate cu ajutorul sablonului

Catalina Coca

Tocatoare pentru resturile menajere

Ana-Maria Oancea

Hans Op de Beeck: Sea of Tranquillity

comunicat de presa

Lasă un comentariu