Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum obtii un decor in stil glamour in sala de baie

Expresie e feminitatii, seductiei si luxului, stilul glamour pare foarte putin accesibil persoanelor care isi doresc sa amenajeze baia cu buget mediu sau mic.

Este adevarat, stilul glamour se axeaza pe elemente decorative elegante, rafinate, sclipitoare si scumpe. Insa nu este imposibil sa oferi o nota glamour baii cu investitii decente. Inainte de toate, este important sa cunosti bine trasaturile acestui stil si sa le adaptezi din mers.

De exemplu, in locul unor placi ceramice obisnuite, poti opta pentru placi de mozaic, nu foarte scumpe, dar cu modele pretioase sau in culori tipice stilului glamour (auriu, argintiu, maro etc.). Daca bugetul nu-ti permite sa acoperi suprafete mari cu mozaic, este suficient sa acoperi doar unul dintre pereti sau sa creezi un brau decorativ.

Citeste si: Mov si lila pentru bai elegante si sofisticate

Intr-o incapere glamour sunt foarte importante accesoriile. Prin urmare, daca baia a fost deja finisata, acel touch glamour poate fi creat cu ajutorul accesoriilor. Cum oglinizile sunt de nelipsit intr-o astfel de amenajare, alege una cu rame stralucitoare pentru a reflecta lumina si pentru a crea un punct focal. De asemenea, poti alege o perdea pentru cada de baie intr-o culoare sclipitoare, cum ar fi auriu inchis. Efectul decorativ va fi incontestabil.

In ceea ce priveste mobilierul, este indicat sa te orientezi catre cel in stil baroc sau florentin, cu linii elaborate si elegante. O solutie mai accesibila este mobilierul realizat pe comanda, cu costuri mai mici. O alta varianta ar fi includerea in decor a unor piese de mobilier din plastic, dar cu forme elegante. De exemplu, un scaun fucsia sau mov va aduce acea atingere glamour in amenajare.

Citeste si: Detalii glamour intr-o baie moderna

Decorul poate fi completat cu vase mari, candelabre, veioze, vaze cu flori etc., in culorile specifice stilului glamour: auriu, argintiu, roz, mov, rosu sau albastru.

Articole similare

Accente rustice si romantice

Laura Ilica

Ponturi simple care schimbă total atmosfera în locuință

comunicat de presa

Idei de bricolaj

Luana Ibacka

Lasă un comentariu