Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Cum ne amenajam o sala de sport in propria casa

Nu vorbesc despre lucruri straine nimanui, iar pentru o mare parte dintre noi mersul la sala nu este o activitate pe care sa o facem cu placere. Asadar, am putea incerca sa ne amenajam in propria casa un colt destinat gimansticii de intretinere.

Specialistii de la digsdigs.com ne propun o idee de decorare si amenajare a acestei zone din caminul nostru, avand ca scop crearea unui mediu propice pentru exercitii si care sa ne motiveze cat mai mult. In primul rand, culorile alese sunt proaspete si puternice. Designerul a optat pentru un verde lime si pentru turquoise pentru unul dintre pereti si un wall-art foarte dragut compus dintr-o coloana de cuvinte motivationale pentru  altul.

Mobilierul este foarte sumar pentru aceasta incapere. Cateva rafturi care incadreaza un televizor, un minibar mascat in care sa tineti mereu apa la indemana si o bancuta pentru alte tipuri de exercitii. Ar trebui sa aveti in vedere si montarea unei oglinzi pe unul dintre pereti pentru a va putea monitoriza daca efectuati corect rutinele.

Daca nu va incanta ideea de a va tine prosoapele pe rafturi puteti amenaja un cos viu colorat in camera pentru ele si un spatiu dedicate pantofilor si echipamentului ca sa le aveti la indemana si sa nu le amestecati cu restul hainelor din dressing.

Nu uitati cat de importanta este muzica pentru a mentine ritmul cand va faceti exercitiile, asa ca ar trebui sa aveti la ce sa ascultati piesele preferate, sau anumite stiluri adecvate pentru aerobic, dans sportiv sau ce rutine agreati.

 

Articole similare

10 tipsuri de amenajare pentru o gradina mica

Elena Virlan

Un trend inedit: agricultura urbană

Alina Boicu

Cum sa plantezi si sa ingrijesti florile de primavara

casamea.ro

Lasă un comentariu