Image default
LifeStyle

Cum nasc vedetele?

In randurile de mai jos vom face o scurta prezentare a modului in care vedetele nationale si internationale au ales sa nasca, vazand astfel ce se poarta in lumea “show-biz-ului” romanesc si nu numai.

Nasterea acasa

Demi Moore, Pamela Anderson, Nelly Furtado, Cindy Crowford si Davina McCall sunt cateva dintre vedetele internationale care au optat pentru nasterea acasa. O asemenea alegere le-a scutit de privile indecente ale presei, oferindu-le mai multa intimitate.

Nasterea in apa

Nu de putine ori se afirma ca nasterea in apa este mai usoara. Kate Winslet si Sadie Frost si Yehudi Gordon au ales nasterea in apa, fiind mult mai relaxate in fata durerilor facerii.

Gentle Birth

Stilul de nastere “gentle birth” este din ce in ce mai actual si cautat. Gwyneth Paltrow, Sadie Frost si Donna Air sunt cateva vedete care si-a creat un stil sanatos inca de dinainte de nastere – acesta beneficiind parcurgerea mai usoara a nasterii.

Nasterea asistata de …guru

Heather Mills, Kate Moss, Cate Blanchett, Jerry Hall, Emma Thompson si Elle McPherson au optat pentru nasterea asistata de un …guru, oferind in schimbul acestor servicii foarte multi bani. Cu toate acestea, fiecare considera ca nasterea a fost parcursa mult mai usor.

Nasterea cu publicitate

Madona, Katie Holmes, Britney Spears, Julia Roberts si-au popularizat destul de mult nasterea, fiind internate in spital, nasterea avand loc sub ochii indiscreti ai presei.

Nasterea prin cezariana

Bianca Brad, Andra, Mihaela Radulescu, Corina Danila, Andreea Marin, Ileana Lazariuc, Elena Gheorghe, Simona Patruleasa, Andreea Banica au vrut sa nu treaca prin durerile nasterii naturale experimentand cezariana.

Asadar, tot mai multe vedete internationale isi aleg sa nasca natural, optand pentru cele mai inovatoare metode. Cu toate acestea, vedetele romanesti detesta, se pare, durerile nasterii si creeaza moda nasterii prin cezariana.

sursa: www.bebelu.ro

Articole similare

Un nou test poate determina sexul bebelusului din a 7-a saptamana de sarcina

Alexandra Furnea

Piureul de legume la sugar

RL online

In luna martie, Creative Arts surprinde femeile cu flori imprimate pe mobilier si decoratiuni interioare

RL online

Lasă un comentariu