Image default
LifeStyle

Cum mentii curatenia in frigider

Spalarea si dezinfectarea periodica a frigiderului, precum si respectarea unor reguli de pastrare a alimentelor in interiorul acestuia sunt conditii elementare pentru a trai sanatos.

Curata aparatul frigorific numai dupa ce, in prealabil, l-ai dezghetat si i-ai demontat rafturile, gratarele, cutiile de depozitare si tavile. Spala-l cu detergent de vase sau, mai eficient, cu o solutie speciala de curatat si dezinfectat. Aceasta inlatura grasimile, igienizeaza, are actiune antimicrobiana, nu necesita clatire si o poti utiliza chiar si pe suprafata externa a frigiderului. Pentru a scapa de mirosurile neplacute si a mentine senzatia de prospetime, apeleaza la odorizante pentru frigider.

Conditii de pastrare a alimentelor

– Mancarea si produsele de patiserie (prajituri, torturi etc.) se pastreaza in vase acoperite cu capac.

– Pune mancarea gatita in frigider numai dupa ce s-a racit complet.

– Inainte de a aseza in frigider fructele si legumele, spala-le si pune-le in pungi sau in boluri.

– Ai grija ca, periodic, sa arunci din frigider toate alimentele alterate sau expirate. Astfel, vei impiedica raspandirea bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Sfat

Achizitioneaza un frigider cu functie antibacteriana. Peretii interiori ai acestuia au in compozitia lor ioni de argint, care impiedica dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute.

Articole similare

Biserica Manastirii Cotroceni

Mariela Vanu

Scapă de vinișoarele inestetice sau micile vânătăi și pregătește-ți picioarele pentru vară

casamea.ro

Coilprofil: 2,5 mil. mp de acoperis Metigla in 10 ani de prezenta pe piata romaneasca

RL online

Lasă un comentariu