Image default
Amenajari Interioare

Cum introduci accentele metalice in locuinta ta?

1. Tapetul in nuante metalice este o optiune buna, deoarece poate schimba radical aspectul unei incaperi, insa nu e o decizie definitiva, fiind usor de reamenajat in cazul in care tendinta nu este prea longeviva si vrei sa te adaptezi schimbarilor.

2. Bucataria poate fi renovata usor in acest sens prin schimbarea electrocasnicelor. Cele cu finisaje cromate sunt usor de gasit, si, desi au un pret mai piperat, imprima un aer profesionist bucatariei. Un alt avantaj este ca o astfel de accesorizare a bucatariei rezista in timp ca stil.

3. Daca piesa centrala a camerei tale de zi este un semineu, poti opta pentru un finisaj de cupru in jurul sau, complimentand nuantele focului si incalzind atmosfera.

4. Daca “dramatic” si “teatral” sunt cuvintele care te descriu, atunci poti incerca introducerea auriului prin obiecte clasice de mobilier in zona de luat masa: scaune victoriene, candelabre, suporturi pentru lumanari si rame puternic accesorizate pentru oglinzi si tablouri.

5. Stilul rustic nu exclude metalul si poti introduce destul de usor piese de metal intr-o astfel de amenajare. Tine cont doar ca metalul nu trebuie sa fie extremede bine finisat, ci poate prezenta semne de uzura, precum rugina. Pentru a nu fi un pericol pentru sanatate, opteaza, totusi, pentru metal corodat.

6. Esti adeptul stilului industrial? Minunat! Asta inseamna ca poti salva obiecte vechi pe care e poti introduce in décor prin conversie functionala.

7. In bucatarii si bai accentul metalic este destul de greu de evitat, datorita prezentei bateriilor de la instalatii. Sfatul nostru este sa le scoti in evidenta printr-o schema de culori neutra, monocroma si printr-o mentenanta buna.

Surse foto:

http://freshome.com

http://www.decoist.com

http://shopten25.com

Articole similare

Fructe in decor

Elena Virlan

Primavara in designul de interior

casamea.ro

Apartament coreean

RL online

Lasă un comentariu