Image default
Amenajari Exterioare

Cum integrati cusca pentru caine in designul gradinii

Afectiunea pentru prietenul vostru patruped v-o puteti arata, printre altele, construindu-i o cusca simpatica si confortabila, dar care sa se integreze frumos in designul gradinii.

Desigur, puteti alege o cusca simpla, care sa indeplineasca o functie rudimentara, aceea de a asigura cainelui adapost si protectie. V-ati gandit insa ca acest element poate deveni un accesoriu funny pentru gradina?

Pentru a imprima o nota ludica acestei casute, puteti recurge la multe solutii. De exemplu, puteti sa alegeti o cusca cu design haios sau sa desenati/pictati exteriorul custii. O alta varianta ar fi sa puneti placute cu numele cainelui, cu un mesaj amuzant sau cu diverse inscriptii.

Citeste si: Cum sa faceti o cusca pentru caine

In cazul in care gradina este amenajata intr-un stil pretentios, puteti alege o cusca realizata in acelasi stil cu al casei. Teoretic, poti fi construite custi in orice stil dorit: clasic, rustic, vintage, modern etc. La fel de multa varietate exista si in privinta materialului/materialelor: beton, piatra, lemn, scanduri, sticle etc. O idee interesanta ar fi sa confectionati cusca patrupedului dupa modelul casei in care locuiti. Cu alte cuvinte, sa construiti casa in miniatura.

Variante interesante exista si pentru situatiile in care detineti mai multi caini si doriti sa ii adapostiti in aceeasi cusca. Puteti realiza o cusca mai mare, cu cel putin doua intrari si mai multe spatii pentru incorporarea vaselor (pentru hrana, apa etc.).

Nu uitati de faptul ca nici cainelui nu ii place prea mult soarele. Prin urmare, daca aveti de gand sa asezati cusca intr-o zona insorita a gradinii, alegeti un model cu terasa acoperita. In acest fel, catelul se va putea relaxa in aer liber, dar fara a fi „lovit” direct de razele soarelui.

In galeria foto va punem la dispozitie 15 modele interesante de custi, realizate in stiluri, si materiale/forme/marimi diferite, care va pot inspira in alegerea celui mai potrivit model pentru catelul dvs.

Articole similare

Ghivecele din panza, moderne si practice

Georgiana Sfarlea

Cum să transformi un garaj în magazie

Elena Virlan

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Elena Virlan

Lasă un comentariu