Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum incalzesti atmosfera de acasa

Chiar si in cele mai reci si mohorate zile, interiorul casei tale poate transmite senzatia de cald, de confort, de spatiu intim si primitor. Pentru aceasta este nevoie doar de cateva schimbari minore in decor. Afla care sunt.

Textile groase si pufoase

Materialele lucioase, subtiri si in culori racoroase nu sunt la fel de binevenite ca pe timpul verii. Prin urmare, renunta la ele macar in dormitor. In locul lor, alege accesorii (pleduri, paturi si pernute) din materiale groase si moi. De exemplu, pledurile din impletitura (lana sau alte tesaturi naturale) contribuie semnificativ la crearea unei atmosfere calde si confortabile.

Blana

O cuvertura sau cateva covorase din blana reprezinta o modalitate simpla de a „incalzi” decorul de acasa. Poti utiliza chiar si bucati mici de blana cu care sa acoperi diverse piese de mobilier, cum ar fi un taburet sau un demifotoliu.

Poufuri

Din materiale pufoase, impletitura groasa, tapitat cu blana sau piele naturala… Exista mai multe tipuri de poufuri cu care poti completa decorul astfel incat sa ii oferi un look calduros si primitor.

Lumanari

In serile reci de toamna tarzie, lumanarile aprinse creeaza o atmosfera intima si calda. Le poti pune pe diverse suporturi, in vase din sticla transparenta sau in felinare.

Culori calde

Culorile au un rol bine definit intr-o amenajare. Daca iti doresti un decor intim si calduros, alege culori de pamant sau nuante calde, cum ar fi: maro deschis, verde, bej, crem. Chiar si culorile puternice, dar in tonuri inchise, au acelasi efect (bordo, portocaliu etc.).

Articole similare

MECIUL CAMPIONILOR 15 septembrie

RL online

Dintr-o mansardă minusculă, o locuinţă multifuncţională

Elena Virlan

Scaunele – confort si design

Ion Diamandi

Lasă un comentariu