Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Cum decorezi rapid o baie mica

Fiind cea mai mica incapere, baia de serviciu nu primeste acelasi „tratament” in decorare ca celelalte camere. Cu toate acestea, poti utiliza diverse decoratiuni sau accesorii de perete, astfel incat sa creezi un decor simpatic si unic, in mai putin de o zi.

Monteaza cateva rafturi deasupra corpului de WC, pe care sa expui prosoape, produse de ingrijire si decoratiuni. Adauga la acestea si obiecte care se tin in alte incaperi, cum ar fi un ceas de masa sau o carte.

Decoreaza unul dintre pereti cu tablouri de dimensiuni diferite, dar care sa prezinte aceeasi tema sau sa fie in aceleasi culori. Nu ocupa din spatiul util al baii, iar efectul vizual este remarcabil.

Prosoapele, produsele de ingrijire, hartia igienica pot fi transformate in elemente decorative. Daca vrei sa incalzesti putin atmosfera, cumpara un cos din fibre naturale in care sa pastrezi tuburile de hartie igienica. In locul acestuia poti utiliza cutii vechi, cu aspect patinat, daca baia este amenajata in stil vintage.

Perete prea ingust? Nu-i o tragedie. Confectioneaza o coronita din flori naturale si fixeaz-o pe perete. Vei da viata unui perete monoton in cateva secunde.

Articole similare

Casă fascinantă, înconjurată de o grădină interioară acoperită

Elena Virlan

Swarovski – straluciri pretioase

Ana-Maria Oancea

Casă la curte construită într-o localitate pitorească

casamea.ro

Lasă un comentariu