Image default
Amenajare camera copilului Practic

Cum creezi un decor de Craciun in camera copilului

Orice copil iubeste Craciunul, atat pentru atmosfera de sarbatoare, cat si pentru cadourile pe care le asteapta cu mare nerabdare. Anul acesta ai putea sa ii faci o supriza placuta prin decorarea camerei sale in spiritul sarbatorilor.

Atunci cand decorezi casa de Craciun, acorzi atentie camerei de zi, bucatariei si mesei de dining, dar neglijezi dormitorul si camera copiilor. Pentru a crea o atmosfera magica in camera prichindeilor, te poti folosi de o multitudine de obiecte si decoratiuni, nu neaparat scumpe, dar cu farmec si pe gustul lor.

De exemplu, poti inlocui temporar asternuturile pentru pat cu altele care sa prezinte motive de Craciun sau poti opta pentru asternuturi simple, dar in culori specifice de Craciun, cum ar fi rosu sau verde. Investitia nu este mare, dar impactul vizual va fi remarcabil. In cazul in care instalezi bradul in camera celui mic, renunta la decoaratiunile elegante in favoarea celor cu aspect ludic (pasari, animalute, vase in miniatura etc.). De asemenea, inlocuieste globurile glamour cu modele jucause sau „imbracate” in material textil in culori vesele (vezi galeria foto). Decorul il poti completa cu o instalatie de pom si cateva ghirlande pe care sa le agati pe pereti sau de tavan.

Daca arunci o privire la casa din imagini, vei vedea ca proprietarii ei au facut o treaba excelenta in camerele copiilor. In incaperi sunt prezente multe accesorii si decoratiuni cu tema de Craciun si, cu toate acestea, decorul este echilibrat. O sursa buna de inspiratie!

Articole similare

Sase bai cu temperament sangvin

Georgiana Sfarlea

Ce poţi face cu o agrafă. Câteva utilizări practice

casamea.ro

Living elegant in stil urban

Laura Ilica

Lasă un comentariu